GT-2160

Çmimi normal CHF 145.00 Oferta

Përfshirë TVSH-në, pa përfshirë transportin

Koha e dorëzimit: 3-5 ditë

GT-2160 i bën homazh teknologjisë dhe dizajnit nga seria GT-2000 në fillim të viteve 2010.

Ky botim i ri ruan gjuhën ikonike të dizajnit të këpucëve tradicionale, me tipare tipike si estetika e hollë dhe forma e valëzuar në pjesën e përparme të këmbës.

Detaje të tjera të viteve 2010 përfshijnë një strukturë të segmentuar të shollës së mesme dhe futje të teknologjisë GEL. Karakteristikat e përditësuara të mbytjes i japin këpucëve një estetikë industriale.

Nr. i stilit: 1203A320.100

GT-2160

Loading...