TERREN GEL

Çmimi normal CHF 165.00 Oferta

Përfshirë TVSH-në, pa përfshirë transportin

Koha e dorëzimit: 3-5 ditë

Atletet GEL-TERRAIN janë frymëzuar nga seria jonë GEL-FUJITRABUCO. ,

Linjat dinamike nga arkivi ynë i shtegut takohen me saldimin teknik dhe elementët e qetë. Ai gjithashtu ka një sistem lëshimi të shpejtë që e bën më të lehtë vendosjen dhe heqjen.

Pjesa e mesme është marrë nga GT-2000 8. Mbështetja FLYTEFOAM dhe teknologjia GEL sigurojnë një ndjesi të lehtë dhe dinamike çdo ditë

Nr. i stilit: 1203A342.020

TERREN GEL

Loading...