Jordan 6 Retro UNC Bardhë

Jordan 6 Retro UNC Bardhë

Çmimi normal $405.00 $324.00

Përfshirë TVSH-në, pa përfshirë transportin

Koha e dorëzimit: 3-5 ditë

Air Jordan 6 Retro UNC White është bërë nga University Blue Durabuck dhe lëkurë të bardhë dhe ngjyra e tij të kujton të famshmin Jordan 6 Carmine. Një prekje e ngjyrës blu të kaltër në gjuhë dhe në pjesën e mesme përfshin ngjyrën e shkollës më pak të njohur të UNC. Ka një arnim të ekipit të Jordanisë në thembër, që të kujton etiketat e ngjitjes të qepura në fund të uniformave të UNC. Një shollë e akullt, gjysmë transparente me ajër e plotëson dizajnin.

CT8529-410

Jordan 6 Retro UNC Bardhë

Loading...