PËR NE

Atlete dhe Cyrih, kjo është bota jonë.

Ne jemi rritur këtu në rrethet 3 dhe 4, që është edhe sot qendra e jetës sonë. Ne Kuvet dhe Almaf i kemi pasion veshjet dhe atletet. Kjo magjepsje nuk u largua kurrë. Ashtu si dashuria për vendlindjen tonë.

Që nga viti 2021, ne kemi kërkuar dhe blerë këpucë me botime të kufizuara në të gjithë botën dhe i ofrojmë ato përmes llogarisë sonë në Instagram. Ajo që nisi si një projekt i vogël për miqtë dhe të njohurit bëhej gjithnjë e më i madh. Ne kemi shitur gjithnjë e më shumë dhe tani kemi një rrjet mbarëbotëror furnizuesish që përfshin kompani dhe koleksionistë privatë. Shumë shpejt u bë e qartë: kjo nuk mund të bëhej më në anën. Kërkohet një dyqan. SNEAKERZH lindi.

Ishte e qartë se ku do të ishte ky dyqan atletesh: në shtëpi në lagje. Kështu që ëndrra jonë e dashur për të pasur dyqanin tonë në mes të Cyrihut u realizua më shpejt nga sa prisnim. Ishte gjithashtu e qartë që në fillim se kredoja jonë – standardet ndërkombëtare për vendasit – gjithashtu, dhe mbi të gjitha, vlen edhe për ndërtimin. Kështu që ne punësuam kompani me bazë në zonë për të kryer të gjitha punët, nga zgjerimi deri te grafika.

Natyrisht, fokusi është ende te këpucët, megjithëse gama po zgjerohet vazhdimisht, për shembull duke përfshirë kapuçet dhe këmisha nga marka jonë dhe shumë më tepër. Të gjithë do të gjejnë atë që kërkojnë tek ne, që nga të vegjlit - tani jemi vetë baballarë - te të rinjtë dhe të rinjtë në zemër, te të gjithë ata që duan t'i japin veshjes së tyre një kthesë të veçantë. Ju mund të blini atletet tona etj. nëpërmjet faqes sonë të internetit. Nëse keni këshilla personale dhe/ose kërkesa të veçanta, është mirë të na vizitoni në Distriktin 4.

Atlete dhe Cyrih. Ky është SNEAKERZH. Keta jemi ne. Ejani. Mezi presim t'ju shohim.

Loading...