Schreiben Sie uns eine Zeile

Si mund të kontaktoj?

Nëse keni nevojë për mbështetje ose keni ndonjë pyetje në lidhje me produktet tona, ju inkurajojmë të na kontaktoni. Mund të na kontaktoni me email ose Instagram. Ne përpiqemi t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve sa më shpejt të jetë e mundur dhe t'ju ofrojmë një zgjidhje për shqetësimin tuaj. Përndryshe, mund të na kontaktoni edhe me telefon.

Ne mezi presim t'ju ndihmojmë dhe jemi këtu për ju.

SNEAKERZH GmbH

Körnerstrasse 8

8004 Cyrih

Tel: 044 500 75 55

store@sneakerzh.chLoading...