9060 Arctic Grey

Çmimi normal CHF 200.00 Oferta

Përfshirë TVSH-në, pa përfshirë transportin

Koha e dorëzimit: 3-5 ditë

9060 është një interpretim i ri i stilit të sofistikuar dhe dizajnit të drejtuar nga inovacioni i serisë klasike 99X. 9060 riinterpreton elemente të njohura 99X, duke marrë frymëzim nga estetika futuriste e epokës Y2K me pamje të teknologjisë së lartë. Të trashëguar nga modeli 990, stabilizuesit janë zgjeruar dhe përdorur në të gjithë pjesën e sipërme për të ofruar një ndjenjë lëvizjeje të dukshme, ndërsa linjat me onde dhe përmasat e zvogëluara sipër një shollë të mesit të skalitur theksojnë sistemet e njohura të amortizimit ABZORB dhe SBS.

New Balance 9060IB Arctic Grey

9060 Arctic Grey

Loading...