Nike Dunk Low Michigan

Nike Dunk Low Michigan

Çmimi normal $324.00 $259.00

Përfshirë TVSH-në, pa përfshirë transportin

Koha e dorëzimit: 3-5 ditë

Nike Dunk Low Michigan përmban një pjesë të sipërme lëkure Varsity Maize me mbivendosje Midnight Navy dhe logot Swoosh. Një etiketë e endur Nike në gjuhë dhe mbishkrimi "NIKE" i qëndisur në thembër plotësojnë dizajnin.

DD1391-700

Nike Dunk Low Michigan

Loading...