Nike Dunk High Lojë Mbretërore

Nike Dunk High Lojë Mbretërore

Çmimi normal CHF 290.00 Oferta

Përfshirë TVSH-në, pa përfshirë transportin

Koha e dorëzimit: 3-5 ditë

Nike Dunk High Game Royal i bën homazh ngjyrës origjinale të Nike Dunk të Universitetit të Kentakit nga viti 1985. Ai përmban një pjesë të sipërme prej lëkure të bardhë me mbivendosje dhe Swooshes Game Royal. Një taban që përputhet dhe një etiketë me gjuhë të endur kompletojnë pamjen.

DD1399-102

Nike Dunk High Lojë Mbretërore

Loading...