Qumësht kokosi i ulët Nike Dunk

Qumësht kokosi i ulët Nike Dunk

Çmimi normal CHF 300.00 Oferta

Përfshirë TVSH-në, pa përfshirë transportin

Koha e dorëzimit: 3-5 ditë

Qumështi i kokosit Nike Dunk Low përmban një pjesë të sipërme prej lëkure kremoze me veshje të verdha të zbehta dhe swooshe të bardha. Etiketat e thurura me gjuhë dhe qëndisja me thembra të kujtojnë modelin origjinal të vitit 1985. Një taban i përshtatshëm me ajër në bazë e plotëson dizajnin.

DJ6188-100

Qumësht kokosi i ulët Nike Dunk

Loading...