GEL-KAYANO 14

Çmimi normal CHF 185.00 Oferta

Përfshirë TVSH-në, pa përfshirë transportin

Koha e dorëzimit: 3-5 ditë

Atletet GEL-KAYANO 14 nga paketa EARTHENWARE u frymëzuan nga tone të ndryshme tokësore nga natyra, të cilat i njohim edhe nga paleta e ngjyrave të veshjeve legjendare të jashtme. Dizajni tradicional është përditësuar me nënshtresa rip-stop dhe bllokues tonal ngjyrash për një pamje teknike. Kjo këpucë pasqyron pjesën e mesme origjinale me teknologjinë GEL dhe siguron mbrojtje të përmirësuar në jetën e përditshme.

Nr. i stilit: 1203A412.020

GEL-KAYANO 14

Loading...