GEL-1130 NS

Çmimi normal CHF 160.00 Oferta

Përfshirë TVSH-në, pa përfshirë transportin

Koha e dorëzimit: 3-5 ditë

Atlete GEL-1130 NS nga paketa EARTHENWARE u frymëzua nga tone të ndryshme të natyrës, të cilat ne i njohim edhe nga paletat e ngjyrave të veshjeve legjendare të jashtme.

Dizajni tradicional është përditësuar me nënshtresa rip-stop, përforcime pa probleme dhe bllokues tonal ngjyrash për një pamje teknike.

Këpuca vintage e vrapimit në rrugë është ridizajnuar me teknologjinë GEL në thembër për rehati afatgjatë.

Nr. i stilit: 1203A413.021

GEL-1130 NS

Loading...