MR530EMA

Çmimi normal CHF 130.00 Oferta

Përfshirë TVSH-në, pa përfshirë transportin

Koha e dorëzimit: 3-5 ditë

530 është kthyer dhe tani lançohet me një përzgjedhje të modeleve të reja me ngjyra. Dizajni me atmosferë nostalgjike nga vitet '90 dhe '00 huazon qartë nga estetika e vrapimit, e cila shprehet më qartë në pamjen unike të njësisë së vetme ABZORB©. Secili model përmban gjithashtu një sipërme rrjetë që ajroset për t'ju mbajtur të freskët dhe të rehatshëm.

MR530EMA

Loading...