M1906RER

Çmimi normal CHF 170.00 Oferta

Përfshirë TVSH-në, pa përfshirë transportin

Koha e dorëzimit: 3-5 ditë

1906R, si kushërinjtë e tij 2002R dhe 860v2, udhëhiqet nga një njësi e vetme që përmban një kombinim të jastëkëve fleksibël ACTEVA LITE, N-ergjisë thithëse të goditjeve dhe bishtajave të segmentuara ABZORB SBS në thembër. Kjo qasje e teknologjisë së lartë reflektohet gjithashtu në pjesën e sipërme të 1906R, e cila përbëhet nga rrjetë e hapur dhe një seri mbulimesh sintetike të lakuar. Kjo pamje e veçantë e konventave të dizajnit të epokës ofron një ekzekutim të rafinuar të trashëgimisë me performancë të lartë.


M1906RER

Loading...