9060 NRJ

Çmimi normal CHF 200.00 Oferta

Përfshirë TVSH-në, pa përfshirë transportin

Koha e dorëzimit: 3-5 ditë

9060 është një shprehje e re e stilit të sofistikuar dhe dizajnit të drejtuar nga inovacioni i serisë klasike 99X. 9060 riinterpreton elemente të njohura të serisë 99X, duke marrë frymëzim nga estetika teknologjike futuriste, vizualisht e mrekullueshme e epokës Y2K. Sway Bars, të huazuara nga 990, zgjerohen dhe përdoren në të gjithë pjesën e sipërme për të përcjellë lëvizje të dukshme, ndërsa linjat me onde dhe përmasat e zvogëluara në pjesën e mesit të skalitur Pod theksojnë sistemet e njohura të amortizimit ABZORB dhe SBS.

9060 NRJ

Loading...